Zasebnost

Varovanje podatkov

Vaši podatki so pri nas računalniško obdelani in varovani v skladu z vsemi veljavnimi predpisi. Vaše osebne podatke potrebujemo za korektno izpolnitev naročila. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam.

Hramba dokumentov / arhiv

Za vsa naročila vam bomo po e-pošti poslali potrditev naročila. Račun dobite skupaj ob dobavi pošiljke. Vsi dokumenti (evidence nakupov, naročila, računi, reklamacije) se hranijo na sedežu podjetja. Kupec lahko kadarkoli zahteva kopije dokumentov, katere mu pošljemo po elektronski pošti ali po navadni pošti. Vsi registrirani kupci imajo na vpogled svoje kontaktne informacije in zgodovino nakupov v meniju Moj račun.

Spletna trgovina Art-Aurum posluje v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi. Za več informacij kliknite tukaj

Piškotki

Spletna stran ART AURUM uporablja piškotke, da vam omogočimo čim bolj enostavno uporabo trgovine, kot naprimer za košarico, prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij itd.
V večini brskalnikov lahko piškotke, ki so bili prenešeni na vaš računalnik izbrišete tako da hkrati pritisnete na tipke ctrl+shift+del in izberete ter potrdite ustrezne možnosti