Ezoterika

Ezoterika

12/11/2014

Ezoterika

Že več let se intenzivno ukvarjamo z ezoteriko, radiestezijo, angelsko terapijo in svetovanjem iz kart (priloženi certifikati). Ponujamo tudi ogromno radiestezijskih in ezoteričnih pripomočkov, med drugim : kristalne krogle, energijske obeske, radiestezijska nihala, bajalice, antene, obeske feng –shui, posebej obdelane poldrage kamne, kadila za meditacijo.

Posebnost v naših prodajalnah so Energetske slike v katere so vstavljeni programirani kristali (slike izdelujemo tudi po naročilu). Slike tako oddajajo posebno energijo, ki jo je moč začutiti, kadar se nahajate v njeni bližini.

Zaslužite si živeti kakovostno in lepo življenje polno ljubezni in sreče! Vendar se nam vsem v življenju pogosto zalomi v najrazličnejših situacijah. Nekatere pesti ljubezen, nekateri ne najdejo prave službe, nekateri pa se nikakor ne morajo odločiti katero življenjsko pot bi ubrali. In ker se mi že vrsto let ukvarjamo s svetovanje iz posebej ročno izdelanih kart, ki so mešanica orakeljskih in tarot kart, Vam bo naša svetovalka (ime) pomagala odgovorit na vsa Vaša vprašanja in svetovala, kako najbolje iti skozi življenje in katere poti Vas bodo pripeljale do srečnega življenja, ki si ga tudi zaslužite!!!