Splošni pogoji

Pogoji nakupa in naročila

V spletni trgovini Art-Aurum kupujete udobno in brez rizika. Izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki, slikami in opisom. Če želite dodatne informacije ali potrebujete nasvet, nas lahko kontaktirate preko obrazca za kontakt ali po telefonu. Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov ali po telefonu.

Odstop od naročila

Kupec ima skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov ZVPot-UPB2 pravico do odstopa od pogodbe oziroma naročila. Naročilo blaga lahko kadarkoli pred prevzemom, brez vsakršnih stroškov prekličete oziroma stornirate. Kupec ima pravico, da nam v tridesetih dneh pisno (po elektronski pošti, navadni pošti ali preko obrazca za vračilo) sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. 

Vračilo izdelkov

Kupec ima pravica, da nam vrne blago v 14 dneh od prevzema.V roku 3 dni po prevzemu blaga nas o vračilu obvestite po telefonu 0590 11 444 ali preko obrazca za vračilo, blago pa nam vrnete v roku 14 dni. Kupec je v tem primeru dolžan nositi stroške, ki nastanejo ob vrnitvi blaga. Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano  in zapakirano v originalni embalaži. Zavrnjenemu blagu mora biti priložen račun. Blago se vrne izključno kot navadni paket, odkupnih paketov ne sprejmemo! Ponudnik vrne celotno odkupnino v roku 15 dni od prejema blaga. Če je embalaža ob prevzemu kakorkoli poškodovana, jo preglejte skupaj z dostavljalcem poštne službe, ki vam paket pripelje. Če je artikel poškodovan, mu paket brezkompromisno vrnite! Poznejših poškodbenih reklamacij zaradi dostave, brez zapisnika ne bomo upoštevali! V kolikor obstaja upravičen sum, da je kupec namenoma opravlil nakup in nato zahteva odstop od naročila zgolj z namenom da bi zavajal ali škodoval podjetju Dejan Tomažič s.p., kupec ni upravičen do vračila vplačanega zneska! 

 

Informacija o cenah in DDV

Nisem zavezanec za DDV

Plačila:

V spletni trgovini Art-Aurum lahko plačujete na naslednje načine: