39,90

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
172

Še ni ocenjeno Napišite mnenje

Možnosti

* vrsta ouija :

Opis artikla

PLOŠČA OUIJA

Pri uporabi so lahko prisotni le ljudje, ki so resni in spoštljivi, saj plošča ni namenjena zabavi. Pred in med uporabo plošče,  ne uživajte alkohola ali drugih halucinogenih snovi, tudi kajenje ni priporočljivo.  Ljudem z psihičnimi motnjami delo s ploščo odsvetujemo. 

Preden začnete uporabljati OUIJA ploščo, je dobro, da se energetsko zaščitite. Zaščitite sebe in vse sodelujoče. Za zaščito lahko prosite kozmos, angele ali pa zaprosite ZA NAJVIŠJE DOBRO VAS IN VSEH SODELUJOČIH.
Nato si zapišite, kaj boste spraševali (nikoli ne postavljajte vprašanj o vaši lastni smrti ali smrti drugih).

Prva tri vprašanja (odpiranje OUIJA plošče) se morajo glasiti:
1.    Ali je prisotno kakšno energetsko bitje, ki je pripravljeno komunicirati z menoj? Prosim, komuniciraj z menoj samo preko plošče. Ko boš pripravljen, prosim premakni plošček na YES. 
2.    Prosite,  naj vam pove svoje ime.
3.    Ko vam pove ime, ga vprašajte ali prihaja z dobrim namenom. Če vam odgovori NE, prenehajte z delom in zaprite ploščo. Če vam odgovori DA,  nadaljujte s svojimi vprašanji.

Enako vprašanje zastavite samo dvakrat, če vam ne odgovori, ga ne silite, saj se lahko zgodi, da bodo odgovori napačni.
Na začetku je najbolje, da postavljate vprašanja z odgovorom DA ali  NE, kasneje lahko postavljate bolj zahtevna vprašanja. Zelo koristno je, da si nekdo zapisuje zaporedje črk, kajti lahko se zgodi, da so črke pomešane in jih je kasneje dobro premetati. Če je na seansi prisotnih več ljudi, mora biti  plošča postavljena tako,da jo lahko vsi brez težav dosežejo. Če sta prisotni samo dve osebi, je najbolje, da se usedeta ena nasproti druge in si ploščo položita na kolena,  saj s tem omogočita boljši pretok energije. Pri seansi je zelo pomembno, da stik z energetskim bitjem vzpostavi zmeraj samo ena oseba, ki je nato v nadaljevanju glavni govorec in spraševalec. Ostali se ne smejo vmešavati v pogovor, zato je dobro, da se že prej dogovorite, kdo bo spraševal. Ta oseba mora tudi odpreti in zapreti OUIJA ploščo.
POMEMBNO JE, DA VAM ENERGETSKO BITJE  ODGOVARJA SAMO PREKO PLOŠČE. ČE NE ODGOVARJA PREKO PLOŠČE, PLOŠČO ZAPRITE. 

ZAPIRANJE PLOŠČE OUIJA
Zapiranje plošče, je najpomembnejši del seanse. Zapiranje pričnemo tako, da se zahvalimo energetskemu bitju, da je z nami komuniciralo, mu zaželimo mir in mu rečemo zbogom. 
IME DUHA- ENERGETSKEGA BITJA zahvaljujem se ti, ker si prišel na pogovor z nami in ti želimo mir in hvala, ker si bil prisoten. Nasvidenje.
  
Ko ste to izgovorili, mora energetsko bitje ploščico na plošči premakniti na GOODBYE. Če  to stori, lahko pospravite ploščo in seansa je končana.
Včasih pa nas energetska bitja – duhovi, tudi če so dobri, včasih ne želijo ubogati. Če energetsko bitje  ne premakne ploščice na GOODBYE izrecite naslednje besede:  IME , poslovili smo se od tebe in te naprošamo,da se tudi ti posloviš. Če bo tudi to ignoriral, besede ponovite še enkrat. Če se še po tretji prošnji  ne odzove, potem morate vi premakniti ploščico sami na GOODBYE in zelo glasno izreči: NASVIDENJE, ODIDI  IZ  PROSTORA. Nato umaknite prste s plošče in počakajte trenutek. Če boste po tem še vedno občutili prisotnost, rahlo udarite po plošči, pri tem pa bodite previdni, da ploščica ne pade z besede GOODBYE. Ploščo nato rahlo potegnite čez plamen sveče, nato  ploščo lahko zaprete.

Posreduj

Ocene - mnenja (0)

Napišite mnenje